Ehelse 2017 tar form

eHelse 2017 arrangeres av ildsjeler fra Dataforeningens faggruppe for Helse og IKT og Dataforeningens nasjonale styre for ehelse (NORHIT) i samarbeid mellom Norsk Sykepleierforbunds faggruppe for e-helse og Den norske legeforening. 

eHelse-konferansen har siden starten i 2013 blitt en stadig viktigere møteplass for fagfolk innen helse og IT hvor vi kan dele erfaringer, drøfte ideer, strategier og løsninger for utviklingen av IT i Norges helse- og omsorgstjenester. Konferansen danner et nøytralt og tverrfaglig forum for helsepersonell, teknologer, IT-utviklere, ledere, beslutningstagere og politikere som er opptatt av helse.

Programkomitéen jobber fortløpende med nytt og spennende program for eHelse 2017.  Har du innspill? Kommenter gjerne-

 

Praktisk informasjon

Tid
Onsdag 3. mai kl. 09:30-16:30.
Torsdag 4. mai kl. 09:00-16:30

Sted
UBC, Ullevål Stadion

Kontaktperson: Elisabeth.Kras@dataforeningen.no
Tlf: 91900364

Comments are closed.